2017年伊利诺伊大学香槟分校 暑期药学课程

发布者:蒋鹏宇发布时间:2017-03-01浏览次数:1019

2017伊利诺伊大学香槟分校暑期课程——药学

2017 UIUC Summer Courses——Pharmacy Subjects

伊利诺伊大学厄巴纳-香槟分校(UIUC),建立于1867年,是一所享有世界声望的一流研究型大学。在2013-14年泰晤士高等教育世界大学排名中位列第29位。学校位于伊利诺伊州幽静的双子城:厄巴纳—香槟市。UIUC是美国十大联盟之一,被誉为“公立常春藤”。UIUC是全美最优秀的工科院校之一,始终位于USNEWS工程院排名前五。伊利诺伊大学厄巴纳-香槟分校UIUC以其良好的学术氛围,优美自然环境吸引着世界各地的学子来此求学。

学校名称:伊利诺伊大学香槟分校

课程名称:药学基础和实践

授课学院:药学院

项目时间:28天 (15天课程+7天东部参观+4天周末+2天国际飞行)

招生人数:20+

课程费用:USD 3600.00;费用包含:课程费、校园住宿费(含早晚餐)。

其它费用参考:RMB32300元;包含国际旅费、机场接送、公共交通、旅途活动、保险、签证。

截止日期:2017年5月5

住宿安排: 校园宿舍

结业要求:完成学习后,获得学校官方颁发的证书和学习成绩单。

课程1:Pharmacy Foundations

This course teaches the fundamentals and particulars of the pharmacy, such as various drug classes, basic physiology, drug interactions and daily pharmacy operations.Students will be trained to effectively assist in pharmaceutical preparations and complete daily required tasks in any pharmacy environment.The class introduces students to various pharmacy practice settings and covers drug classes; basic physiology, math concepts and calculations needed in the pharmacy, and drug interactions and pharmacy calculations.

课程2Workshop and Lab Work practical

This workshop allows students to explore different areas of the pharmacy profession, including four full days workshop devoted to current trends, research, and activities in each of the following focus areas: Hospital, Ambulatory Care, Industry/Research & Development, Community, and Professionalism in the Field.  The workshop attendees are typically on site/lab from 9-4 PM each day.  This part is the hands on lab experiences balanced with the lectures. It presented important and detailed information on the field, as well as the opportunities becoming available due to advancements.

报名对象及人数

在校本科生、研究生,20人左右

报名材料

报名表,个人英文简历

报名流程

申请人需在2017年5月5日下午5点前向  jpy@cpu.edu.cn 发送电子报名材料

注意:所有文件需为PDF格式,请以附件压缩文件包形式提交,来信标题格式为“姓名+伊利诺伊大学香槟分校 暑期药学课程”,文件夹名与来信标题一致。

为推动和促进我校本科生出国境学习交流,在校学生可申请奖相关专项经费资助,申请者需要参加评审选拔。

联系人

国际交流合作处蒋老师jpy@cpu.edu.cn